Lekker warm de winter door

Hoewel ik een echt zomermens ben, kan ik best wel eens genieten van een mooie winterdag zoals vandaag. Om ze warm te houden tijdens de winterwandelingen kregen de kindjes een nieuwe muts en sjaal.
Voor Manou een Seppa-sjaal en Toon-muts uit Jules en Julie. De Seppa-sjaal werd gebreid met Drops Air kleuren 03 parelgrijs en 10 mist. Voor de muts werden beide draden samengenomen, maar zonder pompom zodat hij gemakkelijk te dragen is onder de fietshelm.

IMG_3751 IMG_3758

IMG_0242 IMG_3746

De Drops Air is een echte aanrader om met te breien. Het is een zeer zacht garen gemaakt van zachte babyalpaca en warme merinoswol. De naam Air refereert naar de productie van dit garen, het wordt geblazen ipv gesponnen waardoor het heel luchtig aanvoelt.

Voor Nina een muts en sjaal die niet echt bij elkaar horen, maar dat gebeurd al eens vaker als ze zelf mag kiezen. De muts werd gehaakt met de Helsinky-wol van Veritas.
De sjaal werd gebreid met een uiterst zachte wol van Lana Grossa, Garzato Fleece, gecombineerd met een Mohair draad van Debbie Bliss. Binnenkort meer info hierover bij de tutorials!

IMG_0243 IMG_0244

 

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. majella

    prachtig…lekker warm en gezellig

Geef een reactie