Als er een nieuw naai-en breitijdschrift uitkomt ben ik er als de kippen bij om deze aan te schaffen. Fibre Mood was meteen een schot in de roos, en vooral voor de Tara-trui stond ik te popelen om te starten. Een niet al te moeilijk model dat gebreid wordt op dikke naalden en dus snel klaar, een ideaal nieuw breiproject! Nina was ook meteen verkocht voor dit hippe model en kon me overtuigen één voor haar te maken, ze wou heel graag een zwarte trui met gouden strepen. Met die eisen trok ik naar Wolhuis Wolder om samen op zoek te gaan naar de ideale combinatie wol en kleur.
De zwarte trui werd gebreid met 2 draden, 1 draad Annell Malmedy met 1 draad ONline Davina, de gouden strepen werden gebreid met 1 draad Annell  en 2 draden metallic. Volgens haar is het resultaat exact wat ze voor ogen had, oef.
Na een testlapje te maken, besloot ik te breien met naalden n°9 en met de maat XS zit de trui als gegoten. Ik verlengde wel de mouwen met een 10-tal steken zodat ze nog de hele winter geniet heeft van haar trui.