Goede voornemens

De maand januari is de maand van de goede voornemens. Vaak start ik al ergens midden december met m’n lijstje te maken, of zeg maar een hele lijst. Vandaag werd deze lijst eens kritisch bekeken en werd de top 5 eruit gehaald. 5 voornemens, niet teveel, zodat het haalbaar blijft om ze vol te houden.  Ik schreef ze op een kaartje om er regelmatig eens aan herinnerd te worden.Watch movie online The Transporter Refueled (2015)

IMG_3733

1. Breien
Ik ben al vele jaren aan het breien, dus in 2016 doen we gewoon verder. Alleen wil ik er dit jaar een beetje extra uitdaging in steken: fair isle, kabels, ajour,… Momenteel staat de Claudette Cardigan op de naalden en een paar weken geleden volgde ik bij Boho de workshop ‘breien met kleuren’.
IMG_3642

2. 5 km lopen
Ooit, lang geleden, liep ik 10 km dankzij Evy. Tot de zwangerschap, toen viel alles stil. Nu, 2,5 jaar later wordt het tijd om terug te starten.

3. Blog
Ik heb een vaag idee waar ik naartoe wil gaan met m’n blog, dus ik hoop dat dit in 2016 concreter gaat worden. Zelf hoop ik op betere foto’s, misschien een nieuwe lay-out, werken met rubrieken, af en toe een tutorial?

4. Fair Fashion
Onlangs kreeg ik thuis, na een bezoek aan de Zeeman, de opmerking dat ik toch wel weer vaak in niet-ethische winkels ga shoppen. En ja, ik moest hem gelijk geven. In 2016 wordt het weer tijd om terug bewuster te kopen. Niet alleen kledij, maar ook wat betreft voeding en eigenlijk alle andere spullen. Natuurlijk hoort hierbij ook regelmatig eens een Fair Wear Friday blogpost bij.

5. Yoga niveau 2
In 2015 startte ik met Yoga-lessen. Dit beviel me heel goed, totaal geen zweverig gedoe en zelfs fysiek intensief. Ik droeg blijkbaar m’n yoga-enthousiasme over aan de rest van m’n gezin want nu zijn ook de kindjes gestart met kleuteryoga en kinderyoga. Met als gevolg dat ik minder naar m’n eigen lessen kan gaan. Hopelijk binnenkort dus terug naar de yogamat en hup naar niveau 2.

Wat zijn jullie goede voornemens?

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Amai, het is al bijna half januari en je voornemens zijn nog niet gesneuveld! Respect. 😉

Geef een reactie