De winter, het is absoluut niet mijn favoriete seizoen, geef mij maar alle dagen zon. Maar om die koude, donkere periode zo aangenaam mogelijk door te komen probeer ik af en toe mezelf te verwennen. Geurkaarsen, kannetje thee, wat bollen wol en natuurlijk een warm deken erbij, enfin, een herkenbaar beeld voor sommigen waarschijnlijk.
Als echte koukleum volstaat vaak een fleece deken niet, dus besliste ik mijn eigen winterdeken te maken. Ik koos voor een versie zonder paspel, uit gemakzucht, dus het enige wat je nodig hebt is een mooi katoenen stofje en coral fleece (de extra dikke en zachte versie van gewone fleece) en een uurtje tijd.

Om ten volste van een cozy night te kunnen genieten is de perfecte nightwear ook belangrijk. Daarvoor ging ik eens niet zelf aan de slag, maar werd ik verwend door Hunkemöller. Ze werkten onlangs samen met het topmodel Doutzen Kroes wat resulteerde in een elegante, verleidelijke collectie.

Ikzelf liet mijn oog vallen op de Nightshade BH, vooral door de kanten racerback achterkant. Maar mijn absolute favoriet is de satijnen badjas, met een sensuele buitenkant én een heerlijk zachte binnenkant van velours. Laat die koude dagen en nachten maar komen, ik weet hoe ze aangenaam door te brengen.

Nieuwsgierig naar de hele collectie, neem dan zeker hier een kijkje: hunkemoller.be/nl/doutzen-kroes/doutzen-stories. Het is absoluut de moeite waard.